Utorak, 14.07.2009.

00:20

LŠ: Partizan kreće iz Rila

Fudbaleri Partizana u Rilu u utorak igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona. Protivnik je prvak Velsa a utakmica počinje u 20.45.

Izvor: B92

Default images

’Crno-beli’ su u ponedeljak uveče održali jedini trening pred susret sa šampionom Velsa. Partizan je na zvaničnom sajtu Rila predstavljen kao „najteži i najpoznatiji protivnik koji je ikada gostovao na Belvju stadionu“. Na sajtu se dalje navodi kako je Partizan bio finalista Kupa Šampiona 1966. i da za ’crno-bele’ nastupaju dva Brazilca, Vašington i Kleo.

Velšani ističu kako je Partizan prodao Zorana Tošića i Adema Ljajića Mančester Junajtedu i da Ljajić, koji će biti na pozajmici u Humskoj do zime, ipak neće igrati na prvom susretu u Rilu.

Spomenut je i nastup Partizana u Ligi Šampiona pre šest godina, kada su ’crno-beli’ ostali neporaženi na domaćem terenu u mečevima sa Real Madridom, Olimpikom i Portom, koji je te godine postao prvak Evrope, kao i dvostruko uzastopno osvajanje duple krune u Srbiji u protekle dve sezone.

U Englesku je doputovalo ukupno 19 fudbalera: golmani Mladen Božović i Radosavljević, igrači odbrane Stevanović, Đorđević, Krstajić, Knežević, Obradović i Gavrančić, igrači sredine terena Fejsa, Petrović, Tomić, Moreira. B.Jovanović i Vujović, kao i napadači Kleo, Bogunović, Ilić, Vašington i Diara.

U Beogradu su ostali Darko Božović, Jovanović, Brežančić, Kosorić i Ljajić.

Utakmica Ril - Paritzan igra se u utorak, od 20:45 časova na stadionu "Belvju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: