LŠ: Monako je hit, Bakajoko izbacio građane, Atletiko lagano

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Monako je hit, Bakajoko izbacio "građane", Atletiko lagano

Uz Lester, najprijatnije iznenađenje Lige šampiona je Monako. "Kneževi" su u Monte Karlu pobedili Mančester Siti 3:1 (2:0) i nadoknadili prednost čete Pepa Gvardiola iz prvog meča na "Etihadu" - 5:3.

Klub iz Kneževine je bio bolji rival u oba meča, a odlučio je pogodak Bakajoka u 77. minutu. Od prvog minuta, domaćini su kidisali na gol "građana". Velika nada svetskog fudbala Kilijan Mbape je načeo mrežu Sitija u osmom mintuu, da bi već u 29. lider šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Francuske nadokandio minus iz Mančestera. U prvom poluvremenu su gosti bili očajni, nijednom nisu šutnuli ka golu domaćina.

U nastavku, Siti se probudio, Aguero i Silva su imali lepe prilike, a Liroj Sane je u 71. minutu postigao gol koji je vodio "građane" u četvrtfinale. Ipak, radost gostiju je trajala samo šest minuta, pošto je posle prekida vezista "kneževa" matirao Kabaljera.

Monako je igrao bez najboljeg igrača, Radamela Falkaa, koji nije mogao da pomogne saigračima zbog povrede kuka, ali i bez "Tigra", Monako je uspeo da slavi protiv očajnog Sitija.

Pogledajte sve golove iz Monte Karla!

U drugom meču večeri, Atletiko je na "Vinsente Kalderonu" odigrao bez golova sa Bajerom iz Leverkuzena. Četa Dijega Simeonea rutinski je sačuvala velikih 4:2 iz prvog susreta sa "Baj arene".

Na žrebu Lige šampiona u petak naćiće se: Barselona, Real, Atletiko, Bajern, Borusija Dortmund, Lester i Monako.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monako u četvrtfinalu posle pobede nad Sitijem

Izvor: Beta, 15.Mar.2017

Fudbaleri Monaka plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su večeras kod kuće pobedili Mančester siti sa 3:1 i tako nadoknadili zaostatak iz prve utakmice.Siti je u prvom meču posle preokreta pobedio 5:3, tako da je u ukupnom skoru 6:6, ali je Monako prošao dalje zbog više postignutih...

Nastavak na Beta...

NAVIJAČI SITIJA BESNI: Dok Monako postiže gol, Stouns umesto da čuva igrača reklamira ofsajd koji je samo on video (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Mar.2017, 00:26

Monako je napravio senzaciju i posle poraza od 5:3 u prvoj utakmici savladao je Mančester siti 3:1 u revanšu i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona.. . Vodili su ‘kneževi’ sa 2:0 posle 45 minuta, ali je Sane uspeo da vrati ‘građane’ u život i smanji na 2:1. Ipak, Bakajoko je posle...

Nastavak na HotSport.rs...

Red za Mbapea sve veći! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2017

Kilijan Mbape je na radaru velikog broja klubova, a sada se taj red povećao nakon fantastičnih izdanja protiv Mančester sitija...Monako je, uz Lester, veliko iznenađenje u Ligi šampiona. Ekipa sa stadiona "Luj II" je uspela da iznenadi Mančester siti i da slavi sa 3:1 u revanšu, što je bilo dovoljno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.