LŠ: Barsa bolja od Kila, Srbi dobri

Izvor: B92, 25.Apr.2011, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Barsa bolja od Kila, Srbi dobri

Odigrane su sve prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona, a pobede su ostvarili Barselona, Monpelje, Siudad Real i HSV.

Katalonci su na svom terenu pobedila Kil 27:25 (Momir Ilić pet golova), a Monpelje je u gostima dobio Rajn-Nekar Leven sa 29:27 (Bojinović 3 - Šešum 2).

Siudad Real je savladao Flensburg 38:24, a istim rezultatom HSV je bio bolji od ekipe Čehovskih Medveda.

Najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pobedi Barselone nad Kilom bio je Sergej Rutenka sa šest golova, Nađi i Nodersbo dali su po pet, dok su u nemačkoj ekipi Momir Ilić i Paskal Jiha dali po pet golova. Milutin Dragićević nije se upisao u strelce.

U pobedi Siudad Reala odličan je bio golman Arpad Šterbik sa 16 odbrana, a najefikasniji su bili Lazarov sa devet i Aginagalde sa šest pogodaka. Za Flensburg je Mogensen dao šest golova.

Luka Karabatić i Vilijam Akambre dali su po šest golova u trijumfu Monpeljea, dok je srpski rukometaš Mladen Bojinović postigao dva. U timu Rajn-Nekar Levena Genshajmer dao je sedam, Tkačik šest pogodaka, a Žarko Šešum upisao je dva gola.

U pobedi HSV-a nad Čehovskim Medvedima Lijevski je dao sedam golova, Paskal Hens upisao je šest, a Šreder i Lindberg imali su po pet pogodaka. Najbolji kod ’Medveda’ bio je Filipov sa četiri gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boston u polufinalu Istoka

Izvor: NaDlanu.com, 25.Apr.2011

BEOGRAD, 25. aprila 2011. (Beta) - Košarkaši Bostona plasirali su se u polufinale plej ofa Istočne konferencije američke NBA lige, pošto su u četvrtoj utakmici savladali Njujork sa 101:89.Boston je u četvrtfinalnoj seriji u četiri odigrane utakmice zabeležio sve četiri pobede.Najefikasniji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Srbi briljirali u Španiji

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011

Barselona nastavlja da melje, u stopu je prati Siudad Real, Srbi prikazali odlične partije. Ovo je kratak rezime 26. kola Asobal lige.. Torevijeha je iznenadila Amaju na njihovom parketu 28:27, odličnu partiju pružio je iskusni Dimitrije Pejanović (15 odbrana). S druge strane Radivoje Ristanović...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.