LEkip je baš ubio Ronalda ovom ocenom!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L'Ekip je baš "ubio" Ronalda ovom ocenom!

Evo kako je jučerašnju utakmicu ocenio "L'ekip".

Portugal je u polufinalu, uspeli su da nakon penala slave protiv Poljske koja je vodila sa 1:0, a i danas odjekuju vesti u vezi te utakmice.

Naše ocene nakon tog meča ste mogli da vidite u izveštaju, odlučili smo da je Pepe igrač utakmice, a da je najslabiji na terenu bio Kristijano Ronaldo kome smo dodelili ocenu 5,5.

U komentarima možete primetiti da postoji mišljenje da smo bili surovi prema jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od najboljih igrača na svetu, ali Ronaldo je imao dve velike prilike koje nije iskoristio, pa je umalo na kraju bio tragičar. Penal koji je iskoristio nije uspeo previše da ga "izvadi".

Ipak, ima i onih koji su bili suroviji od nas. Pogledajte fotografiju današnjeg L'ekipa, poznatog francuskog lista. Oni su Ronaldu dodelili ocenu "3".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.