LE: Riječani u transu, het-trik Kramarića za 13 minuta!

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Riječani u transu, het-trik Kramarića za 13 minuta!

"Kantrida" se poklonila Andreju Kramariću! Rijeka je u trećem kolu grupe G Lige Evrope, savladala holandski Fejnord rezultatom 3:1, a sva tri gola postigao je Andrej Kramarić, i to za samo 13 minuta u drugom poluvremenu!

Bila je to prva pobeda Riječana, koji su se sada izjednačili sa četiri boda sa Standardom, iza Sevilje koja ima bod više, a ispred Fejnorda, poslednjepladiranog tima u grupi sa tri boda.

U istoj grupi Standard i Sevilja su odigrali bez golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u meču na kome je na klupi domaćeg tima, u ulozi šefa stručnog štaba debitovao srpski trener Ivan Vukomanović.

Zvezda večeri Andrej Kramarić najavio je svoju blistavu partiju u 63. minutu kada je neometan završio dobru kombinaciju sa Leovcem. Gosti su izjednačili nedugo potom preko Tomstre, a onda je na scenu ponovo stupio reprezentativac Hrvatske i izdanak Dinamove škole.

Najpre je elegantnim lob udarcem savladao čuvara mreže holandskog tima, zanimljivo, na asistenciju golmana Vargića, koji je daleko ispucao loptu ka svom napadaču. U 76. minutu "Kantrida" je ponovo "proključala". Nezadrživi Kramarić je pobegao čuvarima i iznudio prkešaj za penal, koji je sam izveo, postigao het-trik, i stavio tačku na nezaboravno veče.

Uskoro opširnije...

(Foto: Beta/AP/Darko Bandić)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.