Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2010, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Dva gola Lazovića protiv AEK-a, Kuzmanović strelac u Danskoj

U prvim utakmicama drugog kola Lige Evrope zapaženu ulogu imali i srpski internacionalci. Danko Lazović sa dva gola značajno doprineo pobedi Zenita nad atinskim AEK-om, Kuzmanović postigao prvi gol za Štutgart koji se sa sva tri boda vraća sa gostovanja Odenzeu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Dva gola Lazovića, jedan Kuzmanovića

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2010

Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga savladali su grčki Aek sa 4:2 u 2. kolu Lige Evrope, a dva pogotka delo su našeg Danka Lazovića, jedan uz asistenciju Aleksandra Lukovića! Nije moglo idealnije da počne po domaće, jer je Zenit poveo već u prvom minutu.

Nastavak na Sportal.rs...

LE: Srbi u zenitu

Izvor: Mondo, 30.Sep.2010

Lazović dao dva gola i upisao asistenciju, koju je imao i Luković, u pobedi Zenita nad AEK-om. Pravdu delili superligaški arbitri.

Nastavak na Mondo...

Lazović dvostruki strelac, pogodio i Kuzmanović

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2010, 12:14

BEOGRAD, 30. septembra 2010. (Beta) - Srpski fudbalski reprezentativci Danko Lazović i Zdravko Kuzmanović golovima su pomogli svojim ekipa da ostvare pobede na utakmicama drugog kola Lige Evropa.Lazović je postigao dva poslednja gola za Zenit iz Sankt Peterburga u pobedi na domaćem terenu nad atinskim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Lazović: Protiv AEK-a nam je sve išlo od ruke

Izvor: Blic, 01.Okt.2010

Reprezentativac Srbije Danko Lazović izjavio je danas da je veoma srećan zbog dva postignuta gola za Zenit protiv AEK-a u Ligi Evropa, ali je priznao i da je ruska ekipa imala sreće da pobedi sa 4:2..."Dobro smo igrali, već posle 40-ak sekundi smo poveli sa 1:0. Nakon toga sve je išlo kako treba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.