Kuzmanović potpisao za Štutgart

Izvor: RTS, 31.Avg.2009, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović potpisao za Štutgart

Fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović potpisao je ugovor sa bundesligašem Štutgartom, preneli su italijanski i nemački mediji.

Mediji su naveli da je vrednost transfera osam miliona evra, ali nije saopšteno na koliko je bivši fudbaler Fiorentine potpisao ugovor.  Kuzmanović je profesionalnu karijeru počeo u Bazelu, odakle je 2007. prešao u Fiorentinu. On je iste godine debitovao za reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije i od tada je za nacionalni tim odigrao 20 utakmica i postigao jedan gol.

Mediji su naveli da je Kuzmanović želeo da napusti Fiorentinu jer trener Čezare Prandeli nije mogao da mu garantuje mesto u prvom timu "ljubičastih" zbog dolaska Kristijana Zanetija iz Juventusa.

Za 21-godišnjeg fudbalera sredine terena bili su zainteresovani i Sevilja i Atletiko Madrid.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iza kulisa Kuzovog transfera, Jovetiću krivo, Prandeli razočaran

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2009

Zdravko Kuzmanović, kako smo sinoć objavili odlazi u Štutgart. Jovetić, njegov najbolji drug nema snage da se raduje pobedi protiv Palerma, a trener Prandeli tvrdi da je Kuzmanović želeo da ode još pre nekoliko nedelja. Iz trke otpali Lacio, Sevilja i Atletiko, "švabe" platile osam miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...

Kuzmanović potpisao za Štutgart

Izvor: Mondo, 31.Avg.2009

Reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović potpisao je ugovor sa bundesligašem Štutgartom, preneli su italijanski i nemački mediji.

Nastavak na Mondo...

Kuzmanović potpisao za Štutgart

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2009

Reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović potpisao ugovor sa bundesligašem Štutgartom, preneli italijanski i nemački mediji.

Nastavak na Sportske.net...

Kuzmanović u Bundes ligi

Izvor: Sportal.rs, 31.Avg.2009

Fudbalski reprezentativac Srbije, Zdravko Kuzmanović, potpisao je ugovor sa Štutgartom. Nemački mediji su naveli da je vrednost transfera osam miliona evra, ali nije navedeno na koliko je bivši fudbaler Fiorentine potpisao ugovor.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.