Krunićeva posle preokreta do drugog kola!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva posle preokreta do drugog kola!

Aleksandra Krunić je bila nadomak poraza u prvom kolu Praga od Mirjane Lučić Baroni, ali je uspela da se trgne i da slavi nakon tri seta sa 3:6, 7:6 (7:4) i 6:0.

Aleks Krunić je krenula solidno u prvi set, odmah je uzela brejk iskusnijoj takmičarki koja je trenutno bolje plasirana na WTA listi (63) od naše Aleksandre (77).

Ipak, do kraja seta je Hrvatica uspela da oduzme dva puta servis našoj teniserki, a da pritom dobije svaki gem na svoj servis pa je zasluženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavila u prvom setu rezultatom 6:3.

Drugi set nam je doneo dosta neizvesnosti, po dva brejka na obe strane, a Baroni je imala gem na svoj servis preko koga je mogla da dođe do drugog kruga, odnosno osmine finala.

Ipak, Aleksandra je napravila brejk u 10. gemu i izjednačila na 5:5, a kasnije je taj set otišao u taj-brejk koji je naša teniserka dobila rezultatom 7:4.

Psihički je ojačala Aleksandra, za razliku od Mirjane, treći set je trajao samo 28 minuta, pa je naša teniserka već sada u drugom kolu turnira u Pragu koji se igra na šljaci.

U narednom kolu čeka bolju iz duela Vikmajer-Đorđi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krunić preokretom do drugog kola Praga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2015

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Pragu, pošto je danas savladala Hrvaticu Mirjanu Lučić Baroni sa 3:6, 7:6 (7:4), 6:0...Krunićeva se posle izgubljenog prvog seta nije predavala, podigla je nivo igre, izjednačila u setovima i u odlučujućem trećem delu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.