Krajinović u finalu Sarasote

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović u finalu Sarasote

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale turnira u Sarasoti pobedom nad Geraldom Melcerom (3:6, 6:3, 6:1).

Krajinović će se u finalu sastati sa pobedikom duela između Danijela Kosakovskog i Nika Kirgiosa, koji je na programu u nedelju.

Susret srpskog i austrijskog tenisera trajao je nešto više od dva sata, prvi set je Melcer dobio za 41 minut, Krajinović je potom uspeo da izjednači, a u finalnom periodu bio je daleko bolji rival i slavio sa 6:1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krajinović bolji od Melcera, za trofej u Sarasoti sa Kirgiosom

Izvor: Blic, 20.Apr.2014

Filip Krajinović nastavio je sa sjajnim igrama na Čelendžeru u Sarasoti, pa se pobedom nad Geraldom Melcerom 3:6, 6:3, 6:1 plasirao u finale turnira...Krajinović je lako izgubio prvi set, a onda je dodao gas i za 123 minuta bio bolji od Austrijanca...Srpski teniser će se za titulu u Sarasoti boriti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.