Kraj sezone za mlađeg Gasola?

Izvor: MVP.rs, 10.Feb.2016, 03:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za mlađeg Gasola?

Sjajni centar je doživeo prelom stopala.

Grizlisi su doživeli poraze u prethodna dva meča na svom terenu i to u oba navrata posle produžetka. Pre toga su slavili u devet od 10 mečeva i tako uhvatili sigurno mesto u plej of zoni. Međutim, njihov najbolji igrač je doživeo povredu stopala koja će ga odvojiti sa terena na duže vreme. Moguće je da je za Marka Gasola sezona već završena.

Sjajni Španac je igrao uprkos povredi, s obzirom da je procena bila >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << takva da stanje ne može da se pogorša. Ali, susret sa Blejzersima je napustio krajem prve četvrtine, a kasnije je utvrđeno da se radi lomu kosti stopala.

Grizlisi trenutno drže peto mesto Zapada sa učinkom od 30 pobeda i 22 poraza.

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.