Kovačević: Imamo snage za bronzu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Imamo snage za bronzu

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević rekao je da je dužina klupe presudila u porazu od Rusije u polufinalu (3:2).

Srbija je posle produžetaka poražena od Rusije u punoj Areni, zbog čega će u borbi za bronzanu medalju igrati sa lošijim iz duela Italija - Kazahstan.

- Da nas je neko pre turnira pitao da igramo polufinale protiv Rusije, da igramo produžetke i budemo ravnopravan partner ne bih mu verovao. Momci su se borili lavovski, ali nismo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neophodnu koncentraciju i opteretili smo veliki broj igrača. Preostaje nam da se izborimo za bronzu - rekao je Kovačević na konferenciji za medije posle utakmice.

Prema njegovim rečima, ekipa ima motiv i snage da se izbori i osvoji prvu medalju u istoriji.

- Uvek imamo motiv, iako nas je iscrpela ova teška utakmica. Polufinale je veliki uspeh, ali ako nam se ukaže prilika za bronzu učinićemo sve da je uzmemo -, naveo je selektor "orlova".

Kovačević je dodao da Mladen Kocića nije igrao u finišu zbog grčeva i da će biti spreman za meč za treće mesto.

- Veliki napori učinili su svoje, dobio je grčeve. Nadam se da će sve biti u redu do subote -, zaključio je Kovačević.

Njegov kolega sa klupe Rusije Sergej Skorevič nije skrivao zadovoljstvo zbog plasmana u finale.

- Bila je veoma teška i neizvesna utakmica, ali najbitnije je da smo u finalu - rekao je Skorojevič i poželeo Srbiji da osvoji bronzu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.