Korini dobio otkaz, treća smena trenera u Palermu ove sezone

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korini dobio otkaz, treća smena trenera u Palermu ove sezone

Fudbalski klub Palermo otpustio je danas trenera Eugenija Korinija, preneli su danas italijanski mediji.

To je treća smena trenera u Palermu ove sezone.

Palermo igra veoma loše, a izgubio je u tri poslednja kola italijanskog prvenstva. Na tabeli je na 19. mestu sa samo 10 bodova, 11 manje od Empolija koji je na mestu koje garantuje opstanak.

Sezonu na mestu trenera počeo je Davide Balardini, koji je otišao posle samo dve utakmice, a nasledio ga je Roberto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << De Cerbi, koji je otpušten krajem novembra posle serije loših rezultata.

Predsednik kluba sa Sicilije Mauricio Zamparini još nije zvanično objavio odluku, ali vodeći italijanski mediji su naveli da se to ubrzo očekuje.

Još se ne zna ko će zameniti Korinija na klupi Palerma, a mediji navode da će to biti Balardini, kome će to biti četvrti mandat na mestu trenera Palerma.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korini otišao, Palermo traži četvrtog trenera ove sezone

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2017

Italijanski prvoligaš Palermo u potrazi je za četvrtim trenerom ove sezone, pošto je Eugenio Korini podneo ostavku na tu funkciju...Korini je potvrdio da je otišao na svoju inicijativu i tako pretekao kontroverznog predsednika Mauricija Zamparinija da mu uruči planirani otkaz...- Doneo sam odluku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.