Kontinen i Pirs preko braće Brajan do trofeja

Izvor: B92, 28.Jan.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontinen i Pirs preko braće Brajan do trofeja

Finsko-australijski teniski dubl Henri Kontinen i Džon Pirs osvojili su Otvoreno prvenstvo Australije u Melburnu.

Oni su u finalu pobedili Amerikance, braću Boba i Majka Brajana, posle dva seta, 7:5, 7:5.

Četvrti nosioci Kontinen i Pirs pobedili su za sat i 15 minuta. Oni su tri puta oduzeli servis trećim nosiocoma braći Brajan, koji su napravili jedan brejk.

To je prva grend slem titula za Kontinena i Pirsa. Oni su počeli da igraju zajedno od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošlogodišnjeg Australijan opena, a u 2016. godini osvojili su pet titula. Njih dvojica nemaju poraz u tri meča protiv braće Brajan, najtrofejnijeg dubla u istoriji.

Brajani su pokušavali da osvoje sedmu titulu u Melburnu, a ukupno 17. grend slem trofej i izjednače rekord Džona Njukomba.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AO - Braća Brajan bez titule!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2017

Finsko-australijski teniski dubl Henri Kontinen i Džon Pirs osvojili su danas Otvoreno prvenstvo Australije u Melburnu, pošto su u finalu pobedili Amerikance, braću Boba i Majka Brajana, posle dva seta, 7:5, 7:5...Četvrti nosioci Kontinen i Pirs pobedili su za sat i 15 minuta. Oni su tri puta oduzeli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.