Konte hteo da ispravi Murinjovu grešku sa 57 miliona funti!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte hteo da ispravi Murinjovu "grešku" sa 57 miliona funti!

Italijan želi još pojačanja, ali njegove ponude niko još uvek ne prihvata.

Pisali smo da je poslao 38 miliona funti tešku ponudu na adersu Napolija za usluge Kalidua Kulibalija, ali je ta ponuda odbijena. Napoli bi da zadrži vođu odbrane.

Sada je Čelsi krenuo i po špica i to ni manje ni više već po Lukakua!

Poslali su "Plavci" ponudu tešku 57 miliona funti na "Gudison" ali je ona ODBIJENA, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navodi "Dejli Miror".

Navodno je Ronald Kuman "obeležio" svog golgetera cenom od 75 MILIONA FUNTI!

Holandski stručnjak ne želi da se odrekne svog napadača, pa mu je postavio cenu ekvivalentnu onoj kojom je Napoli vrednovao Iguaina.

Napolitanci su lepo zaradili, kako je Juve otplatio klauzulu (za sada samo pola), ali teško da će Čelsi ići preko 57 miliona evra, te je sva prilika da Lukakua nećemo gledati ponovo u dresu kluba sa "Stamford Bridža".

Foto: skysports.com

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.