Konte gradi moćni Čelsi, želi tri paklena pojačanja iz Serije A?!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte gradi moćni Čelsi, želi tri paklena pojačanja iz Serije A?!

Čelsi bi narednog leta mogao da bude potpuno rekonstruisan.

Iako Antonio Konte još uvek nije zvanično novi menadžer, mediji odavno pišu da  je ta stvar završena.

Italijanski selektor navodno već kuje planove za narednu sezonu, a kako danas piše La Republika, njegove prve želje su - Rađa Naingolan, Pol Pogba i Stevan Jovetić.

Jovetić je odavno velika želja Kontea, još dok je bio trener Juventusa, ali tada nije uspeo da ga dovede iz Fiorentine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je završio u Mančester sitiju.

Crnogorac je na pozajmici u Interu, ali će zbog loših odnosa sa Robertom Manćinijem najverovatnije potražiti novi klub, a Čelsi bi definitivno bio zanimljiv izbor.

Što se tiče Pogbe, tu nema mnogo polemike, ko plati 100 miliona evra, može da ga vodi, a tako nešto mogu da priušte samo Čelsi, Real, Junajted i Siti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POČEO DA RADI: Konte u Čelsi dovodi dva velika napadača?

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2016

Antonio Konte još nije zvanično preuzeno tim sa “Stamford Bridža”, a već sastavlja listu želja.. . Kako navode britanski mediji italijanski stručnjak ima želju da pojača napad “plavaca”. Prvi na listi budućeg trenera Čelsija su golgeter Napolija Gonzalo Iguain i ubojiti špic PSŽ-a...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.