Konačno - Nije najpoznatiji, ali ovo je najduža transfer saga leta!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno - Nije najpoznatiji, ali ovo je najduža transfer saga leta!

Za neupućene, ekipa iz Premijer lige radi na ovom transferu već dva meseca!

Pre oko 60 dana su Totenhem Sparsi poslali ponudu na adresu Olimpik Marseja za njihovog krilnog fudbalera Žorž-Kevina Nkudua.

U nekoliko navrata su kružile informacije da je sve gotovo, ali bi se na kraju uvek nešto izjalovilo.

Najveći problem je bila smena uprave u redovima kluba sa "Velodroma", ali se prelazak talentaovanog Francuza na "Vajt Hart Lejn" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nakon završene smene otezao.

Ipak, sada je sve gotovo, Nkudu je i zvanično novi član "Pevaca".

Francuz je dobio broj 14, a potpisao je ugovor do 2021. godine.

U suprotnom smeru, kao što je i najavljivano, otišao je Mua Nžije, koji će do kraja sezone igrati na "Velodromu" kao pozajmljeni igrač Totenhema.

Finally, we are delighted to announce the signing of @gknkoudou from Marseille. #NkoudouSigns pic.twitter.com/XZ92CIGU2V

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) 31. август 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Novo ime u redovima Totenhema!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016

Aktivni su "Pevci" poslednjeg dana, a posle najduže letnje sage, na "Vajt Hart Lejn" je stigao i čuvar mreže...Pisalo smo danas da je Nkudu konačno potpisao za Totenhem, a isto to je uradio i španski golman iz redova Espanjola Pau Lopez (21)!..Mladi Španac je izdanak škole gore-pomenutog katalonskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.