Konačni obračun u 2014. godini: Ronaldo uz 15 penala efikasniji od Mesija

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačni obračun u 2014. godini: Ronaldo uz 15 penala efikasniji od Mesija

Portugalac stao na koti 60, igrač Barselone ima dva gola manje

Uz svo dužno poštovanje velikom golmanu Manuelu Nojeru, Zlatna lopta će pripasti ili Kristijanu Ronaldu ili Lionelu Mesiju, a zvezde Real Madrida i Barselone su završile sa utakmicama u ovoj godini. Kada se svedu računi Portugalac je efikasniji od svog velikog rivala i to za dva gola (60:58), ali...

Argentinac je postigao više golova kada se gledaju samo golovi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz igre, tačnije kada se zanemare penali. Ronaldo je četvrtinu svojih golova (15) postigao sa bele tačke, a Mesi je najstrožu kaznu realizovao šest puta. Kada se gledaju samo golovi iz igre zvezda Barse je bolja – 52:45.

Epilog? Trka se nastavlja, na nama je da uživamo, a na defanzivcima i golmanima u Primeri i Ligi šampiona da se muče.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.