Konačano - Real dovodi najpametnije pojačanje?!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačano - Real dovodi najpametnije pojačanje?!

Kako prenosi madridski As, Real Madrid je spreman da plati klauzulu i vrati Alvara Moratu.

Real je prodao Moratu Juventusu za 20 miliona evra, ali uz mogućnost da ga vrati za deset više, što će učiniti ovog leta, prenosi španski list.

Prema ovom izvoru, direktor Reala Emilio Butragenjo posle utakmice sa Bajernom nazvao je Moratu da mu čestita na odličnoj partiji i najavio mu povratak u Madrid.

Zanimljivo u klauzulu ugovora stoji da Real Madrid može >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da vrati Moratu za 30 miliona evra, ali samo u periodu od prvog do 15. jula, kako bi Juventus imao vremena da nađe adekvatnu zamenu.

Za Moratu je interesovanje pokazalo nekoliko engleskih klubova, a prvi u redu je Arsenal koji je spreman da plati čak 60 miliona evra za njegove usluge, ali Real ima pravo preče kupovine i ukoliko Florentino Perez odluči, Španac će se vratiti u svoj klub.

Nema sumnje, ovo će biti pametan potez uprave Real Madrida, naročito kada se uzme u obzir da je Morata eksplodirao u protekle dve godine u dresu Juventusa za koga je postigao 23 gola na 85 utakmica i osvojio titulu u Seriji A i Kup Italije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real priznaje grešku i vraća Moratu

Izvor: RTS, 19.Mar.2016

Španski fudbalski klub Real obnovio je interesovanje za napadača Juventusa Alvara Moratu sa željom da iskoristi klauzulu i vrati ga na leto u Madrid, prenosi As. . .Kako se navodi, direktor kraljevskog kluba Emilio Butragenjo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.