Kolarov na korak od transfera, snovi se ispunjavaju!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov na korak od transfera, snovi se ispunjavaju!

Nikada nije ni krio, izgleda da je sada veoma blizu...

Aleks Kolarov će napustiti Siti, Gvardiola dovodi Danila koji može da igra levog beka, a uskoro će stići i Mendi.

Čini se da se Srbinu sviđa ovakav rasplet jer to podrazumeva konačni povratak u Italiju, posle sedam godina. Tri sezone je igrao za Lacio, uvek je govorio da će se vratiti u Seriju A i da mu najviše nedostaje život u Italiji.

Sada je povratak blizu, ostali su detalji, ali Srbin stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Romu. Igraće "Derbi dela Kapitale", ali u drugom dresu, nema sumnje da neće biti prijatno zbog navijača Lacija, ali veliki je izazov u pitanju.

Kako se saznaje Mančester Siti će pozajmiti Kolarova Romi, a "Vučica" će na kraju sezone moći da otkupi njegov ugovor za 7 miliona evra.

Njegova primanja još nisu poznata, sigurno je da Roma ne može da plati ono što zarađuje u Sitiju, ali će verovatno Englezi nastaviti da plaćaju deo njegovih ogromnih primanja.

Kolarov je u Lacio stigao iz OFK Beograda, igrao tri sezone, a 2010. se preselio u Mančester Siti.

Roma je danas zvanično dovela Defrela iz Sasuola, na pozajmicu, narednog leta otkupiće ga za 20 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.