Kokeza desna ruka Karadžića

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza desna ruka Karadžića

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) izrazio je danas posebno zadovoljstvo zbog osvojene titule prvaka sveta generacije do 20 godina na Novom Zelandu i zaključio da to predstavlja podstrek i putokaz svim nacionalnim selekcijama. Sastanku IO prethodila je sednica Odbora za hitna pitanja FSS na kojoj je aktuelni predsednik FS Beograda Slaviša Kokeza imenovan za potpredsednika saveza.

Na sastanku u Staroj Pazovi ocenjeno je da plasman mlade reprezentacije na završni turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << EP u Češkoj takođe predstavlja uspeh, ali da učinak na samom turniru zahteva podrobnu analizu koja će uslediti. Što se A selekcije tiče, zaključeno je da je šansa za učešće na EP u Franuskoj umanjena posle poraza u Danskoj, ali "dok postoji šansa trajaće i nada u plasman na veliko takmicenje".  Za novog selektora reprezentacije do 18 fodina zvanično je postavljen Ivan Tomić.

 

Tako nacionalni savez sada broji petoricu potpredsednika koji imaju specijalizovana zaduženja u radu. Ivan Ćurković zadužen je za međunarodne odnose, Savo Milošević brine o reprezentativnim selekcijama, Slaviša Kokeza je zadužen za domaće takmičenje, Goran Milanović za odnose među regionalnim savezima, a Željko Kojić za sektore finansija i marketinga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokeza imenovan za Toletovu "desnu ruku"!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2015

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je u utorak odluku da Slaviša Kokeza bude imenovan za jednog od potpredsednika te organizacije...Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zasedao je u utorak kako bi bila razmotrena aktuelna pitanja na fudbalskoj sceni uoči početka nove takmičarske...

Nastavak na Sportske.net...

Zlatni "Orlić" postao "Skakavac"!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2015, 09:28

Levi bek OFK Beograda Nemanja Antonov biće prvi omladinski reprezentativac koji je nakon osvojene titule prvaka sveta ostvario transfer u letnjem prelaznom roku...Superligaš sa Karaburme odlučio je da unovči zlatnog "Orlića" Nemanju Antonova i iskoristi činjenicu da je mladom reprezentativcu uvećana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.