Kobajaši ostaje u Zauberu

Izvor: S media, 07.Sep.2010, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobajaši ostaje u Zauberu

Vozač Formule 1 Japanac Kamui Kobajaši (24) produžio je ugovor sa švajcarskim Zauberom do kraja sezone 2011. godine.

Kobajaši je trenutno u šampionatu Formule 1 na 12. mestu sa 21 poenom, a najbolji plasman ostvario je na Velikoj nagradi Britanije kada je ušao šesti u cilj.

Vlasnik tima Peter Zauber rekao je da je japanski vozač definitivno ispunio očekivanja u pogledu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << brzine i borbenosti.

- Naš cilj je da mu obezbedimo brz i pouzdan automobil od početka naredne sezone - dodao je Zauber.

Kobajaši nije završio šest od osam prvih trka, ali je kasnije zabeležio dobre rezultate.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kobajaši produžio ugovor sa Zauberom

Izvor: Blic, 07.Sep.2010

Vozač Formule 1 Japanac Kamui Kobajši (24) produžio je danas ugovor sa švajcarskim Zauberom do kraja sezone 2011. godine...Kobajaši je trenutno u šampionatu Formule 1 na 12. mestu sa 21 poenom, a najbolji plasman ostvario je na Velikoj nagradi Britanije kada je ušao šesti u cilj...Vlasnik tima...

Nastavak na Blic...

Kobajaši još dve godine u Zauberu

Izvor: RTV Pink, 07.Sep.2010

. . . Vozač Formule 1 Japanac Kamui Kobajši (24) produžio je danas ugovor sa švajcarskim Zauberom do kraja sezone 2011. godine. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.