Ko će biti novi štoper Partizana? Dosa Žunior, Bah, ili - Gogua? (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će biti novi štoper Partizana? Dosa Žunior, Bah, ili - Gogua? (video)

Ako je bar nešto sigurno po pitanju Partizanovih pojačanja ove zime, to je činjienica da će crno-beli angažovati novog štopera. Još jedno ime pojavilo se kao potencijalna meta kluba iz Humske.

S obzirom da se letošnje pojačanje na toj poziciji, Brazilac Fabrisio nije pokazao kao pravo rešenje, ovoga puta u Humskoj ne smeju da naprave grešku u izboru novog štopera.

Prethodnih dana se spekulisalo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan zainteresovan za Dosu Žuniora (opširnije čitajve OVDE), zatim Gideona Baha (opširnije OVDE), a danas je ''procurela'' vest da je i mladi fudbaler iz Obale Slonovače Sedrik Gogua takođe na ''radaru'' crno-belih.

Ovaj fudbaler, poput pomenutog Baha, igra u Finskoj, i to u redovima aktuelnog šampiona te zemlje, ekipi SJK-a.

Gogua ima 21 godinu, visok je 190 centimetara, a za pomenutu ekipu je od 2014. godine odigrao 51 utakmicu, uz postignuta tri pogotka.

Današnji ''Sport'' navodi da je upravo Gogua prvi Partizanov ''pik'' za poziciju štopera,  da je uprava SJK-a prihvatila ponudu crno-belih, ali da se sada čeka definitivan odgovor samog fudbalera.

Deo njegovog repertoara možete da pogledate u prilogu zvaničnog YouTube kanala SJK-a.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI ŠTOPER: Još jedan stranac na meti Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2016

Partizan se bacio u poteru za još jednim pojačanjem s obzirom da se letošnje rešenje na poziciji štopera – Brazilac Fabrisio, pokazalo kao loša kupovina uprave crno-belih.. . Predhodnih dana se pričalo da bi odbranbeni bedem crno-belih trebao da pojača Dosa Žunior, zatim je reči bilo da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.