Klose izabrao naslednika: Đorđević će zauzeti moje mesto

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klose izabrao naslednika: Đorđević će zauzeti moje mesto

Samo što je stigao u redove Lacija iz Francuske, Filip Đorđević (26), kupio je najboljeg strelca svetskih prvenstava. Miroslav Klose (36) u srpskom napadaču vidi naslednika. Ne štedi iskusni fudbaler nebo-plavih komplimente na račun 10 godina mlađeg saigrača i kaže da će zauzeti njegovo mesto u timu.

- Sjajan je igrač. Sviđa mi se ono što sam video na treningu - rekao je Klose, a prenosi italijanska štampa.

- Dopada mi se kako se kreće, šutira jednom i drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nogom. Takođe, ima veliku želju za radom, da napreduje, da bude bolji. Dobar je momak i želi da uči. Može da zauzme moje mesto ili ćemo igrati zajedno - poručio je Klose, koji sa Laciom ima ugovor na još godinu dana.

- Nakon 12 meseci imam opciju da ostanem još godinu dana. Takođe, želim da dobijem licencu za trenere. Nikada ne znate šta u fudbalu može da se dogodi. Do tada, želim da postignem više golova nego prošle sezone. Takođe, ciljevi cu i dalje isti, želimo u Evropu. Moramo da igramo kako ekipa. Videćemo da li ćemo uspeti u misiji - zaključio je Klose..

(Foto: Beta/AP/Frank Augstein)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.