Klop najavio kraj trenerske karijere!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop najavio kraj trenerske karijere!

„Sumnjam da ću raditi ovaj posao sa 60 godina“, poručio menadžer Liverpula

On je inovator. On je proizvođač fudbalskih emocija. On je beležio sjajne rezulate sa Majncom i Borusijom iz Dortmunda. On je jedan od heroja savremenog fudbalskog sveta. On je Jirgen Klop.

Harzimatični trener Liverpula ima mnogo fanova širom sveta koje je poslednjom izjavom ražalostio. On je poručio da će u bližoj budućnosti okončati karijeru. Tačnije, da sebe ne vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ovom poslu za deset godina.

„Doći će dan kada ću reći da je stvarno dosta. Rekao bih vam sada da je malo, malo verovatno da ću biti trener sa 60 godina. Sigurno je da ću se vratiti u Nemačku da živim, ali sumnjam da ću tamo raditi ovaj posao. Ne želim da na kraju karijere prisustvom nerviram nekog ko ne želi da budem tamo“, poručio je Jirgen Klop.

Zanimljivo je da ne razmišljam o novim izazovima i da je spontano obradovao navijače Liverpula.

„Ako na kraju karijere budem rekao da sam trenirao samo tri kluba, Majnc, Borusiju i Liverpul, neću u tome da vidim problem. Reč je o sjajnim klubovima“, dodao je Klop.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.