Izvor: Beta, 24.Jan.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirilenkovoj se ispunio san

MELBURN, 24. januara 2010. (Beta-AP) - Ruska teniserka Marija Kirilenko u nedelju u pobedi nad zemljakinjom Dinarom Safinom ispunila je san iz detinjstva, dok je njena protivnica teren napustila u suzama.

Safina je meč predala pri zaostatku 4:5 u prvom setu, pošto su je ledja bolela toliko da, kako je kasnije rekla, neće moći sama da se spakuje za odlazak iz Melburna na pregled kod lekara u Nemačkoj.

"Ponovo moja ledja. Odjednom me je zabolelo. Bilo je sve gore i gore. Zaista strašno", kazala je 23-godišnja Safina, koja je sličan bol osetila i u oktobru kada je morala da napusti turnir u Dohi i odmara od tenisa narednih šest nedelja.

Marija Kirilenko je, sa druge strane, bila izuzetno raspoložena, pošto joj se ispunio san da na dan svog 23. rodjendana igra na Otvorenom prvenstvu Australije. "Ispunio mi se san" navela je Kirilenkova nekoliko sati pre rodjendanske proslave, ali dodala i da velikog veselja neće biti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem možda menja ime u Vest Hem Olimpik

Izvor: Kurir, 23.Jan.2010, 19:40

LONDON, 23. januara 2010. (Beta-AP) - Potpredsednica engleskog premijerligaša Vest Hema Keren Brejdi rekla je danas da bi taj fudbalski klub mogao da promeni ime u "Vest Hem Olimpik", ako od 2012. godine pređe na novi stadion u Londonu. Dejvid Saliven i Dejvid Gold su prošle nedelje preuzeli Vest...

Nastavak na Kurir...

AO: Safina u suzama, Kirilenko ispunila san

Izvor: Sportal.rs, 24.Jan.2010

Ruska teniserka Marija Kirilenko u današnjoj pobedi nad zemljakinjom Dinarom Safinom ispunila je san iz detinjstva, dok je njena protivnica teren napustila u suzama.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.