Kedira pauzira dva meseca zbog povrede, Juve zove Maskerana

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kedira pauzira dva meseca zbog povrede, Juve zove Maskerana

Fudbaler Juventusa Sami Kedira odsustvovaće sa terena dva meseca zbog povrede butnog mišića.

Kedira se povredio u subotu tokom prvog poluvremena prijateljske utakmice sa Olimpikom iz Marseja, koju je na Veledromu italijanski tim izgubio sa 0:2.

Novi vezista Juvea se u poslednjih nekoliko sezona muči sa formom, a veći deo prošle sezone presedeo je na klupi Reala, pa je ovog leta kao slobodan igrač prešao u torinsku ekipu.

On će zbog povrede propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmicu Superkupa Italije protiv Lacija, koja će se 8. avgusta igrati u Šangaju, kao i prvih sedam prvenstvenih utakmica u Seriji A.

"Sami Kedira će pauzirati oko dva meseca, pošto je lekarskim pregledima utvrđeno da je pokidao mišić desne butine", navodi se u saopštenju šampiona Italije.

Italijanski mediji spekulišu da će Juventus pokušati da kupi fudbalera Barselone Havijera Maskerana, da pokrije odsustvo Kedire.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.