Juventus dva meseca bez Kedire

Izvor: B92, 03.Avg.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus dva meseca bez Kedire

Fudbalski klub Juventus potvrdio je da će Sami Kedira odsustvovati dva meseca sa terena zbog povrede preponskih mišića.

Nemački fudbaler je poslednjih nekoliko sezona imao problema sa formom, a ovog leta je kao slobodan igrač stigao u ‘Staru damu’ iz Reala.

Kedira se povredio u subotu, kada je na nosilima iznet sa terena u porazu Juventusa u prijateljskoj utakmici od Olimpika iz Marseja, a trener torinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba Masimilijano Alegri je tada potvrdio da će propustiti barem Superkup Italije 8. avgusta.

Međutim, šampion Italije je sada potvrdio da Kediru očekuje duža pauza, pošto će propustiti prvih sedam kola Serije A.

Italijanski mediji nagoveštavaju da bi Juventus mogao da pokuša da dovede Havijera Maskerana iz Barselona kao zamenu za Kediru, ali su to za sada samo spekulacije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki peh za Juventus

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015

Kedira je tek stigao, a već mora na dužu pauzu!..Foto: AP/Martin Meissner..Prijateljska utakmica Olimpik Marsej - Juventus uopšte nije prošla dobro po goste iz Torina...Em su izgubili, em je Bufon primio gol koji se retko viđa kada je on među stativama, em je šampion Italija na duže vreme ostao...

Nastavak na Mondo...

MALER: Juventus bez velikog pojačanja kreće u sezonu

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Pored toga što je tim u generalnoj probi uoči Superkupa poražen do Olimpika iz Marseja sa 2:0 Juventus se našao u dodatnom problemu pošto je letošnje pojačanje doživelo povredu zbog koje će morati na dužu pauzu.. . Naime, nemački reprezentativac Sami Kedira je u Torino stigao iz Madrida kao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.