Izvor: Beta, 27.Feb.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katanija pobedila Djenovu

BEOGRAD, 27. februara 2011. (Beta) - Fudbaleri Katanije pobedili su u nedelju na svom terenu Djenovu sa 2:1, u utakmici 27. kola italijanskog prvenstva i izvukli se iz opasne zone.

Povela je Djenova u 19. minutu golom Antonija Floro Floresa, ali su domaći preokrenuli golovima Maksija Lopesa u 51. i Gonzala Bergesija u 55. minutu.

Djenova je utakmicu završila sa devet igrača pošto je u 67. minutu isključen defanzivac Domeniko Krišito zbog prekršaja na ivici kaznenog prostora, a zbog prigovora isključeni su Floro Flores i trener Davide Balardini.

U ekipi Katanije zbog prekršaja, nakon kojeg je dosudjen jedanaesterac, isključen je poljski fudbaler Blažej Augustin, ali je golman Katanije Marijano Anduhar u 76. minutu odbranio šut sa "bele tačke" Miguela Velosa.

Katanija se sedmom prvenstvenom pobedom popela na 15. mesto na tabeli sa 29 bodova i ima šest više od Breše, koja se nalazi u zoni ispadanja. Djenova je ostala na 10. mestu sa 35 bodova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mogu li do deset? Palermo - Udineze 7:0 u 60. minutu!

Izvor: Blic, 27.Feb.2011

Fudbaleri Katanije su savladali Đenovu kod kuće rezultatom 2:1 u prvoj, prilično uzbudljvoj utakmici nedeljnog programa 27. kola Serije A i tako se dodatno udaljili od opasne zone. Međutim, to nije ništa za ono što se dešava u Palermu gde Udineze vodi 7:0 posle sat vremena igre!..Di Natale i čileanska...

Nastavak na Blic...

KATANIJA POBEDILA ĐENOVU, POBEGLA IZ OPASNE ZONE

Izvor: Kurir, 27.Feb.2011

BEOGRAD - Fudbaleri Katanije pobedili su danas na svom terenu Đenovu sa 2:1, u utakmici 27. kola italijanskog prvenstva i izvukli se iz opasne zone...Povela je Đenova u 19. minutu golom Antonija Floro Floresa, ali su domaći preokrenuli golovima Maksija Lopesa u 51. i Gonzala Bergesija u 55. minutu...Đenova...

Nastavak na Kurir...

Vest Hem iznenadio Liverpul, remi Sitija i Fulama

Izvor: NaDlanu.com, 28.Feb.2011, 12:10

BEOGRAD, 27. februara 2011. (Beta) - Fudbaleri Vest Hema pobedili su danas na svom terenu Liverpul sa 3:1, u utakmici 28. kola Premijer lige i popeli se na 18. mesto na tabeli.Vest Hem je poveo u 22. minutu golom kapitena Skota Parkera, a na poluvreme "čekićari" su otišli sa dva gola prednosti, pošto...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.