Kapitena Junajteda čekaju Drogba i Snajder, Galatasaraj dovodi Vidića?

Izvor: Blic, 13.Jan.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapitena Junajteda čekaju Drogba i Snajder, Galatasaraj dovodi Vidića?

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić želja je velikog broja evropskih giganata jer mu ugovor sa klubom ističe u junu, a Galatasaraj je rešen da ga dovede, pa mu nudi i veću platu od aktuelne u Engleskoj. Kako prenose ostrvski mediji, bivši reprezentativac Srbije je već potpisao predugovor sa turskim klubom.

S obzirom na to da Junajted nije počeo da pregovara sa Vidićem o produžetku saradnje, on je stekao pravo da razmatra ponude drugih klubova, a najizdašniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio ambiciozni Galatasaraj, koji je uspeo da dovede Veslija Snajdera i Didijea Drogbu.

Vidiću Turci nude tri miliona funti godišnje, čemu će biti dodati i bonusi do 415.000 funti po sezoni. Junajted je već odbijao ponude za Vidića od Galate, ali ako bivši štoper Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve ne produži ugovor, ništa ga neće sprečiti da u junu ode u Istanbul.

Zanimljivo je i da će, ako ode u Galatu, postati saigrač Vesliju Snajderu, nesuđenom pojačanju Mančester junajteda u prethodnih nekoliko prelaznih rokova.

Takođe, biće u timu i sa Drogbom, sa kojim je imao žestoke, često i "prljave" duele i rasprave u Premijer ligi i Ligi šampiona, dok je on nosio dres Čelsija.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapitena Junajteda čekaju Drogba i Snajder, Galatasaraj dovodi Vidića?

Izvor: Dzungla.org, 13.Jan.2014

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić želja je velikog broja evropskih giganata jer mu ugovor sa klubom ističe u junu, a Galatasaraj je rešen da ga dovede, pa mu nudi i veću platu od aktuelne u Engleskoj. Kako prenose ostrvski mediji, bivši reprezentativac Srbije je već potpisao predugovor...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.