Kapelo se vraća u Milan kao direktor, na klupu dovodi Spaletija ili Prandelija

Izvor: Blic, 25.Apr.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo se vraća u Milan kao direktor, na klupu dovodi Spaletija ili Prandelija

Legendarni italijatijanski fudbalski trener Fabio Kapelo mogao bi da se vrati u Milan, ali kao sportski direktor, prenosi "Gazeta delo sport".

Prema informacijama ovog uglednog lista, Kapelo, koji je tokom karijere igrao za roso-nere i tri puta se vraćao kao trener, trebalo bi da bude spona između potpredsednika Adrijana Galijanija i trenera Masimilijana Alegrija.

Čuveni "Don Fabio" je na klupi Milana osvojio četiri "Skudeta" i jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ligu šampiona, a minulog vikenda u društvu predsednika Silvija Berluskonija i njegove ćerke Barbare gledao je remi protiv Bolonje (1:1).

Ujedno, list tvrdi da će trener Alegri, ukoliko ne odbrani titulu, a to je gotovo izvesno, dobiti otkaz, a kandidati za njegovog naslednika su italijanski selektor Ćezare Prandeli i trener Zenita Lućano Spaleti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapelo: Vratio bih se u Italiju

Izvor: B92, 26.Apr.2012, 14:15

Bivši selektor Engleske Fabio Kapelo rekao je da nije imao kontakt sa predstavnicima Milana, ali nije odbacio mogućnost povratka u italijanski fudbal...Tamošnji mediji nedavno su objavili da postoji mogućnost da se Kapelo vrati u Milan kao sportski direktor...Kapelo je rekao da je prethodnih godina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.