Kaluđerović: Zanima nas samo pobeda

Izvor: Blic, 31.Okt.2010, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaluđerović: Zanima nas samo pobeda

Fudbaleri Crvene zvezde danas će u Kuli, pobedom nad Hajdukom, pokušati da se vrate na lidersku poziciju Superlige Srbije. Izabranici trenera Aleksandra Kristića najavljuju da će dati sve od sebe da dođu do osmog trijumfa u šampionatu.

Andrija Kaluđerović, najbolji strelac crveno-belih ove jeseni, veruje da njegov tim neće napraviti „grešku u koracima", mada respektuje protivnika.

– Hajduk jeste osvojio samo dva boda u prvenstvu i zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 14. mesto, ali po kvalitetu igrača koje ima svakako da zaslužuje mnogo bolji plasman. Respektujemo ih, ali naš cilj u Kuli se zna, samo nas tri boda interesuju. Mislim da smo dosta kvalitetniji i naša pobeda ne bi smela da dođe u pitanje – kaže Kaluđerović.

Ubojitog napadača ne plaši loš teren, koji svakako ide u prilog domaćinu koji već godinama gaji defanzivan stil igre.

– Teren ne možemo da biramo. Naravno da će nam to otežati posao, međutim, to nije opravdanje. Što se tiče defanzivne taktike, svi mi koji igramo u Zvezdi smo na to navikli, jer praktično sve ekipe koje igraju protiv nas postave bunker pred svoj gol, ali smo do sada pokazali da znamo i s tim da se izborimo.

Kaluđerović je u sredu protiv Borca u Kupu napravio dobru uvertiru za ovaj meč postigavši dva gola.

– Moj posao jesu golovi i dok ih dajem, dobro je. Najbitnije je da mi na utakmici s Hajdukom ostvarimo trijumf, ali bilo bi lepo kada bih i u Kuli zatresao protivničku mrežu i ušao u seriju.

Prethodnih dana finansijer Hajduka Nikola Džomba više se bavio nefudbalskim stvarima vezanim za današnji susret sa crveno-belima.

– Verujte, niko od nas se nije bavio pričama koje nemaju veze s onim što će se dešavati na terenu. Potpuno smo koncentrisani na utakmicu i razmišljamo samo kako da savladamo rivala – dodao je Kaluđerović.

Fudbaleri Crvene zvezde juče su otišli za Novi Sad, gde su proveli noć u karantinu, a jutros su nastavili put ka Kuli gde će u 13 časova izaći na megdan Hajduku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Samouvereni crveno-beli

Izvor: S media, 31.Okt.2010

Crvena zvezda u 13 časova (TV Arenasport 1) gostuje Hajduku iz Kule. Posle pobede Partizana protiv Jagodine klub sa "Marakane" ima dodatan pritisak da ostvari pobedu u duelu sa ekipom koja je u dosadašnjem toku prvenstva sakupila samo dva boda...Džomba: Prekinuću utakmicu..- Dolazimo po tri boda....

Nastavak na S media...

Zvezda se razbila o džombe u Kuli

Izvor: Danas, 31.Okt.2010

Crvena zvezda je posle sedam uzastopnih trijumfa drugi put u kratkom roku razočarala svoje navijače u Jelen Superligi i skliznula na treće mesto na tabeli. Posle poraza od Partizana, ovog puta su se izabranici trenera Aleksandra Kristića razbili o džombe u Kuli, Hajduk - Crvena zvezda 2:0.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.