Kalinić u Milanu do 2021. godine

Izvor: Beta, 22.Avg.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić u Milanu do 2021. godine

Dosadašnji fudbaler Fiorentine Nikola Kalinić potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Milanom.U kratkom saopštenju Milan je naveo da je hrvatski napadač prvo došao na jednogodišnju pozajmicu, a na San Siru ostaće do 30. juna 2021. godine.Uprava Milana je dugo pregovarala sa kolegama iz Fiorentine, a Kalinić je prošle nedelje propustio trening kako bi ubrzao pregovore.Dosadašnji vlasnik Silvio Berluskoni je u aprilu za 800 miliona dolara prodao Milan kineskom konzorcijumu. Klub je u prelaznom roku potrošio 200 miliona evra na pojačanja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je to Ba ili Ševa? NK7 - poslednje oružje Milana! Prelazni rok je gotov

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2017

Rosoneri potpisom napadača završili sa dolascima..Konačno se završi i ta saga. A po svemu sudeći i prelazni rok, bar kad je o dolascima reč, u Milanu...Nikola Kalinić pojačao je Rosonere, pošto je prošao lekarske preglede i zvanično predsavljen kao novi napadač ekipe Vinćenca Montele...Dosadašnji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.