Kakvu kafu pije Ibanjez? Pa sa Zvezdinim grbom /FOTO/

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvu kafu pije Ibanjez? Pa sa Zvezdinim grbom /FOTO/

Luis Ibanjez je za kratko vreme postao miljenik navijača Crvene zvezde. Omaleni Argentinac je potpuno opravdao epitet velikog pojačanja. Pristalice crveno-belih ga prosto obožavaju. Popularni Lučo je na svom Instagram profilu podelio zanimljivu fotografiju. Došao je na jutranju kafu a sačekalo ga je veliko iznenađenje.

dorucak ☕️

A photo posted by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on Nov 25, 2015 at 1:41am PST

Kapućino sa grbom Crvene zvezde i to sa porukom - šampioni! Očigledno da je kafe-majstor veliki navijač tima sa “Marakane”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) IBANJEZ OVAKO NARUČUJE KAFU: Meni jedan produženi espreso sa Zvezdinim grbom!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015

Omaleni bek Crvene zvezde, Argentinac Luis Ibanjez, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju koja je oduševila navijače kluba iz Ljutice Bogdana...Miljenik navijača Zvezde i jedan od najzaslužnijih što je zvezda neprikosnovena u domaćem šampionatu, fotografisao je svoju jutarnju kafu na...

Nastavak na Kurir...

KAKVA UŽIVANCIJA: Lučo, i Delije bi ovako (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015

Uživa Luis Ibanjez u Beogradu, Zvezdi, navijačima, igri i rezultatima crveno-belih. Postao je i miljenik navijača, pa mu ne smeta toliko ni što plate kasne.. . Za kafu se ima, bar van stadiona (sećate se da se Grof žalio da na Marakani nema ni kafe, pa je od Terzića dobio kilogram), a još kada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.