Kada je teško - Matijas Almeida: Gvadalahara je fudbalski div, došao sam da ga podignem na noge!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2015, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada je teško - Matijas Almeida: Gvadalahara je fudbalski div, došao sam da ga podignem na noge!

"Nisam čarobnjak i nemam lek za pobedu, inače bih ostao u Argentini gde bih ga prodavao", rekao je argentinski strateg

Argentinac Matijas Almeida novi je trener meksičkog fudbalskog prvoligaša Gvadalahare, koja se bori za opstanak, prenela je agencija Rojters.

On će na klupi meksičkog tima debitovati u nedelju u meču protiv Keretara.

"Došao sam da podignem na noge ovog fudbalskog diva", rekao je bivši igrač River Plate, Lacija i reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Argentine.

Almeida, koji je sa dobrim trenerskim iskustvom stigao iz Argentine, gde je i River Platu i Benfild uveo u prvu ligu, preuzeo je kormilo Gvadalahare od bivšeg selektora Meksika Hosea Manuela de la Torea, koji je u ponedeljak dobio otkaz.

Gvadalahara je trenutno u Aperturi na 15. mestu na tabeli sa sedam bodova iz osam mečeva.

"Nisam čarobnjak i nemam lek za pobedu, inače bih ostao u Argentini gde bih ga prodavao", rekao je 41-godišnji Almeida koji vrlo dobro zna šta znači ispadanje iz lige, pošto je to doživeo poslednje sezone kao igrac sa Riverom 2011.

Ipak, preuzevši iste godine taj klub kao trener, odmah ga je sledeće sezone vratio nazad u elitnu diviziju.

Almeida je kao igrač branio boje Argentine na prvenstvima sveta 1998.i 2002, a osvojio je srebrnu medalju sa olimpijskim timom Gaučosa u Atlanti 1996.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Almeida preuzeo Gvadalaharu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2015

BUENOS AIRES- Argentinac Matijas Almeida novi je trener meksičkog fudbalskog prvoligaša Gvadalahare, koja se bori za opstanak, prenijela je agencija Rojters...On će na klupi meksičkog tima debitovati u nedjelju u meču protiv Keretara..."Došao sam da podignem na noge ovog fudbalskog diva", rekao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.