KRALJ SE ODRIČE PRESTOLA - Ronaldu prekipelo, odlazi!?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJ SE ODRIČE PRESTOLA - Ronaldu prekipelo, odlazi!?

Raskol sa prvim čovekom Real Madrida dostigao vrhunac, Kristijano napušta kraljevski klub?

Zvanično najbolji fudbaler sveta je ponovo nezadovoljan!

Razočaran odnosom Florentina Pereza prema Karlu Anćelotiju, portugalski superstar bi mogao da ode iz kluba, javljaju španski mediji.

Vesti prenosi 'Sport' i trebaju se uzeti sa rezervom, kao i uvek kada su spekulacije o transferu Ronalda u pitanju, ali nagoveštaji jesu više nego jasni.

Krstijano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronaldo je preko društvenih mreža implicitno poslao poruku Perezu da bi Anćelotija trebalo zadržati, dolazak Rafe Beniteza je protumačio kao zaokret u pogrešnom smeru. Naime, Ronaldo nije zadovoljan izborom naslednika italijanskom stručnjaku, ozbiljno razmatra svoju budućnost u klubu.

Nagoveštaji da će se Benitez u svojim idejama i planovima okrenuti Garetu Bejlu kao ulogu za budućnost samo će podgrejati sumnje i spekulacije.

'Kralj' ekipe, Ronaldo je nezadovoljan time što Perez ima neograničeno i bezuslovno poverenje u Velšanina, sa kojim je i sam Portugalac na terenu imao 'nesuglasica' u više navrata minule sezone.

Sport dodaje da Ronaldo i njegov agent Mendeš aktivno razmatraju opcije i mogućnosti.

Smatra se da, ukoliko se pojavi ponuda, ronaldo i njegov zastupnik žele da izvrše pritisak na rukovodstvo kraljevskog kluba da odobri prodaju, bez obzira što Ronaldov ugovor ističe tek 2018. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREKIPELO MU: Ronaldo želi da napusti Real Madrid!?

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2015

Prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo nezadovoljan je u ”kraljevskom” klubu i mogao bi da ode ovog leta.  . . Kako tvrdi katalonski Sport, doduše naklonjen više Barseloni, Portugalac je razočaran odlukom predsednik Florentina Pereza da otpusti Karla Anćelotija zbog čega razmatra ponude...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.