KONAČNO UJEDINJENI: Ko kaže da Grobari i Delije ne mogu ZAJEDNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO UJEDINJENI: Ko kaže da Grobari i Delije ne mogu ZAJEDNO (VIDEO)

Crvena zvezda i Partizan igraju večiti derbi.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju četvrti večiti derbi ove sezone, prvi u Superligi a trenutno su crveno-beli mnogo bolje počeli i brzo stekli i dvocifrenu prednost.

OVOME SE NIJE NADAO: OVAKO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Džikića DOČEKALI navijači Zvezde (VIDEO)

PROCURELO PRED UTAKMICU: Jedan od večitih rivala dobio pojačanje za derbi (FOTO)

Interesantan detaluja viđen je pred sam početak utakmice, kada je intonirana himna Srbije. Iako je poznato da se, najblaže rečeno, navijači Crvene zvezde i Partizana ne vole, ipak su zajedno u glas otpevali državnu himnu i pokazali da u nekim trenucima mogu da se ujedine.

DIREKTNO ISPRED PIONIRA: Sad se zna da li će Partizan imati podršku navijača na derbiju (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVOME SE NIJE NADAO: OVAKO su Džikića DOČEKALI navijači Zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2017

U dvorani ''Aleksandar Nikolić'' crveno-beli igraju protiv Partizana...Za koji trenutak počeće četvrti ovosezonski večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u dvorani ''Aleksandar Nikolić''. Atmosfera se polako zahuktava, a crno-beli koji su formalno gost na ovom meču, ipak će imati podršku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Luković i Veličković premalo za ovu Zvezdu – šampionu prvi derbi na srpskom frontu!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2017

Crveno-beli u ključnim trenucima utakmice imali veći broj raspoloženih igrača, pa su tako stigli do zasluženog trijumfa -..Prvi derbi u MOZZART Superligi pripao je aktuelnom šampionu. Zahvaljujući nešto raznovrsnijoj igri u napadu i većoj mirnoći u ključnim trenucima utakmice, Crvena zvezda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.