KLS - Mrtva trka za četvrto mesto, Mega ili Vojvodina?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS - Mrtva trka za četvrto mesto, Mega ili Vojvodina?

Pobedama Mega Leksa i Vojvodine, kompletirano je 11. kolo Superlige Srbije.

Ekipe koje vode borbu za osvajanje četvrtog mesta, a koje vodi u ABA ligu, Mega Leks i Vojvodina upisale su nove pobede u Superligi.

Mega Leks je na svom parketu ubedljovo savladala ekipu Tamiša rezultatom 90-68, uz još jednu sjajnu partiju Nikole Jokića, koji je večeras upisao 18 poena, uz 16 skokova i indeks korisnosti 41!

Ovo je peta pobeda ekipe Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milojevića, uz šest poraza, a isti učinak ima i Vojvodina, koja je takođe kao domaćin savladala FMP iz Železnika sa 85-81.

U neizvesnoj utakmici u Novom Sadu, Vojvodinu je do pobede predvodio Marko Jeremić sa 19 poena, a isti poenterski učinak imao je i Dejan Davidovac na drugoj strani.

Podsetimo, očekivane pobede su ranije danas ostvarili i Partizan i Crvena zvezda Telekom, pa stanje na tabeli posle 11. kola izgleda ovako:

Crvena zvezda Telekom 11-0, Partizan 10-1, Metalac 6-5, Mega Leks i Vojvodina 5-6, FMP i Konstantin 3-8, Tamiš 1-10.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.