Juventus želi Matića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus želi Matića

Šampion Italije Juventus počeo je pregovore sa Čelsijem oko transfera fudbalera Nemanje Matića, tvrdi Tutosport.

Juventus želi da pojača vezni red koji je ove sezone oslabljen odlaskom Andree Pirla i Artura Vidala, a zamene nisu opravdale očekivanja.

Italijanski list navodi da čelnici "Stare dame" žele da iskoriste loše rezultate Čelsija i privole srpskog reprezentativca da dođe u Torino.

Matić, jedan od brojnih igrača Čelsija koji ne pružaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prošlosezonske partije, u svim takmičenjima odigrao je 17 utakmica i postigao jedan gol.

Od januara 2014. godine troši drugi mandat u timu iz Londona, a ranije je bio član Kolubare, Košica, Vitesea i Benfike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemanja Matić u Juventusu?!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2015

Šampion Italije Juventus počeo je pregovore sa Čelsijem oko transfera fudbalera Nemanje Matića, tvrdi "Tutosport"...Juventus želi da pojača vezni red koji je ove sezone oslabljen odlaskom Andree Pirla i Artura Vidala, a zamene nisu opravdale očekivanja...Italijanski list navodi da čelnici "Stare...

Nastavak na Vesti-online.com...

Juventus pregovara sa Čelsijem oko Matića

Izvor: RTS, 28.Dec.2015

. Šampion Italije Juventus počeo je pregovore sa Čelsijem oko transfera fudbalera Nemanje Matića. Juventus želi da pojača vezni red koji je ove sezone oslabljen odlaskom Andree Pirla i Artura Vidala, a zamene nisu opravdale očekivanja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.