Nemanja Matić u Juventusu?!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Matić u Juventusu?!

Šampion Italije Juventus počeo je pregovore sa Čelsijem oko transfera fudbalera Nemanje Matića, tvrdi "Tutosport".

Juventus želi da pojača vezni red koji je ove sezone oslabljen odlaskom Andree Pirla i Artura Vidala, a zamene nisu opravdale očekivanja.

Italijanski list navodi da čelnici "Stare dame" žele da iskoriste loše rezultate Čelsija i privole srpskog reprezentativca da dođe u Torino.

Matić, jedan od brojnih igrača Čelsija koji ne pružaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prošlosezonske partije, u svim takmičenjima odigrao je 17 utakmica i postigao jedan gol.

Od januara 2014. godine troši drugi mandat u timu iz Londona, a ranije je bio član Kolubare, Košica, Vitesea i Benfike.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

STARA DAMA BACILA UDICU: Nemanja Matić u Juventusu?!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2015

Šampion Italije Juventus započeo je pregovore sa Čelsijem oko transfera srpskog fudbalera Nemanje Matića, tvrde italijanski mediji...Torinska "Stara dama" želi da pojača vezni red koji je ove sezone oslabljen odlascima Andree Pirle i Artura Vidala, a zamene ni blizu nisu opravdale očekivanja...U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.