Juve zamenu za Alveša pronašao u Premijer ligi!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve zamenu za Alveša pronašao u Premijer ligi!

Kako prenose italijanski mediji, iskusnog Brazilca bi mogao da zameni Portugalac.

Dani Alveš je isterao svoje, napustiće Juve i priključiće se Gvardioli u Mančester sitiju.

Na "Staroj dami" ostaje da mu pronađe adekvatnu zamenu, šuška se da bi u klub mogli da stiglu Darmijan i Matija De Šiljo, ali "Tutosport" ima nova saznanja.

Naime, uprava Juventusa je zainteresovana za desnog beka Sautemptona Sedrika Soareša (25).

Momak koji je svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << partijama u dresu "Svetaca" kupio sebi mesto u startnih 11 reprezentacije Portugalije, igra zaista sjajno u poslednjih par godina.

Sa "Svecima" ima ugovor do 2020. godine, jasno je da bi uprava kluba sa "Sent Merisa" da ga zadrži, ali nema sumnje da bi Portugalac karijeru voleo da nastavi u Torinu.

Veruje se da bi "Bjankoneri" za njegove usluge morali da izdvoje oko 20 miliona evra, ali bi cena mogla da porasete ako Soton proda Virdžila van Dajka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.