Juve dovodi zvezdu Arsenala i to bez obeštećenja!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve dovodi zvezdu Arsenala i to bez obeštećenja!

Fudbalski klub iz Torina odlično posluje prethodnih godina, podsetimo da je ovog leta bez obeštećenja stigao Dani Alveš iz Barse.

"Stara dama" deluje nezaustavljivo u Italiji a iz godine u godinu imaju sve respektabilniji sastav i za najviše ciljeve na evropskoj sceni.

Ovog leta su se "isprsili" za Iguaina, ali su doveli i Alveša bez utrošenog centa. Sjajno su poslovali, a sa tim trendom bi mogli da nastave i naredog leta, s tim što bi pred narednu sezonu mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da premaše i sebe.

Postoji mogućnost da za "Bjankonere" zaigra štoper PSŽ-a Tijago Silva, a sada se pojavila mogućnost da narednog leta u Torino, bez obeštećenja, stigne i vedeta Arsenala.

U pitanju je španski vezista Santi Kazorla, koji nikako da parafira novi ugovor sa "Tobdžijama".

Sjajni Španac je u London stigao iz Malage 2012. godine, od tada je upisao 129 ligaških nastupa za tim sa "Emirejtsa". Ovu sezonu je otvorio sasvim dobro, ima upisana dva pogotka i tri asistencije za sad.

Ipak, aktuelni ugovor mu ističe na kraju tekuće sezone, te bi već u januaru mogao da se dogovori sa nekim novim klubom. Juve može da mu obeća trofeje i adekvatnu platu, videćemo da li će na kraju rešiti da promeni sredinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Začkoljica! Tijago Silva ipak neće biti slobodan agent idućeg leta...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2016, 13:07

U ugovoru iskusnog Brazilca i PSŽ-a ima jedna zanimljiva klauzula..Kapiten Pari Sen Žermena ipak neće biti tako laka meta narednog leta! Kao grom odjeknula je vest da je sjajni štoper na izlaznim vratima Parka prinčeva jer mu aktuelni ugovor ističe u junu 2017, a PSŽ mu novi ne nudi, međutim,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.