Jovanović diše za vrat Tavambi: Partizanovi rezervisti sigurni protiv Rada

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović diše za vrat Tavambi: Partizanovi rezervisti sigurni protiv Rada

Ekipu Partizana vodili su pomoćnici Radoje Smiljanić i Andrija Delibašić, a letimičnim poglednom na sastav rezervista Partizana, za koje je startovao i Saša Ilić, stiče se utisak da bi i ovaj tim kroz Superligu imao odlične šanse da izbori plasman u Evropu

Fudbaleri Partizana počeli su ligu B timova pobedom nad ekipom Rada od 2:0 u utakmici odigranoj u sportskom centru Teleoptik u Zemunu. Time je ujedno i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaokruženo premijerno kolo u ovoj ligi koja se igra prvi put posle pet godina.

Crno-bele je u vođstvo doveo mladi napadač Đorđe Jovanović u 29. minutu, a pet minuta kasnije konačan rezultat postavio je iskusni Vladimir Đilas.

Ekipu Partizana vodili su pomoćnici Radoje Smiljanić i Andrija Delibašić, a letimičnim poglednom na sastav rezervista Partizana, za koje je startovao i Saša Ilić, stiče se utisak da bi i ovaj tim kroz Superligu imao odlične šanse da izbori plasman u Evropu.

Partizan je počeo utakmicu u sastavu: Stevanović, Radin, El Munir, Ćirković, Bošnjak, Ilić, Marjanović, Mihajlović, Đuričković, Đ. Jovanović, Đilas. Rezerve: Lazović, Vlalukin, Cucin, Čermelj, S. Jovanović, St. Ilić, Petrov.

Radova startna postava izgledala je ovako: Filipović, Dimitrijević, Ćulum,  Bačanin, Ljubinković, Denić, Guzina, Petković, Mladenović, Milošev, Šipčić. Rezerve: Petrović, Ilić, Mihajlović, Roganović, Ateljević, Levićanin, Jović.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jovanović i Đilas "prete" kolegama iz Partizana

Izvor: Mondo, 14.Mar.2017

Crno-beli pobedom započeli takmičenje u Ligi B timova. Partizan bolji od "drugog tima" Rada...Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović..Takmičenje u Ligi B klubova Partizan je počeo pobedom. "Parni valjak" bio je siguran protiv Rada - 2:0 (2:0)...Golove za crno-bele postigao je napadački tandem koji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.