Jovanović: Odbranom rušimo Prokom!

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Dec.2010, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Odbranom rušimo Prokom!

Trener Partizana MT:S Vlade Jovanović izjavio je da očekuje da njegova ekipa popravi odbranu protiv Prokoma (sreda, 20.45), u meču koji je jedan od odlučujućih za prolazak u Top 16 fazu Evrolige.
- Mi smo ekipa koja je primala malo poena, odbrana nam je uvek donosila rezultat. Sada smo u tom segmentu pali i to je jedna od stvari koju treba da popravimo - rekao je Jovanović.
Partizan ima četiri pobede i četiri poraza i samo pobede nad Prokomom i Kahom Laboral u poslednja dva kola garantuju prolazak u Top 16. Šampion Srbije ima i realne izglede da prođe i uz poraz, ali tada mora da se oslanja na druge rezultate.
Prokom ima dva poraza iz šest mečeva i nema šanse da se plasira u drugu fazu, što je jedan od razloga zbog kojih Jovanović veruje da će utakmica biti „jako teška”.
- Utakmica će biti jako teška iz nekoliko razloga. Prvo, naša forma nije baš onakva kakva bih voleo da bude. Drugo, izgubili su sve šanse da se plasiraju u Top 16 i igraće rasterećeno. Treće, imaće želju da nam vrate za poraz na njihovom terenu - rekao je Jovanović.
On je dodao da je Prokom potrošio mnogo novca na pojačanja i da je kvalitetna ekipa. Na pitanje da li oseća pritisak...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbranom do top 16!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2010

Partizan protiv Prokoma igra prvu od dva meča koja bi crno - bele mogla da lansiraju u narednu fazu Evrolige. Protivnik rasterećen i opasan. Trener Jovanović poručuje da svaki meč u Partizanu znači i pritisak, a kapiten Božić najavljuje da će borbenost biti srazmerna značaju meča.

Nastavak na Sportske.net...

Preko Prokoma do Top 16

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2010

BEOGRAD, 14. decembra 2010. (Beta) - Trener Partizana Vlade Jovanović izjavio je da očekuje da ekipa popravi odbranu u sredu u meču protiv Prokomom u Evroligi, koji je jedan od odlučujućih za prolazak u drugu fazu takmičenja. "Mi smo ekipa koja je primala malo poena, pogotovo u odbrani i ona nam...

Nastavak na NaDlanu.com...

„Romantičari“ kroje svoju sudbinu

Izvor: Danas, 14.Dec.2010

Poslednjih pet kola ekipa Danasa imala je velikih kadrovskih problema. Ni na jednom meču nije bila kompletna što se odrazilo na rezultat. Zbog tri vezana poraza plasman u četvrtfinale doveden je u pitanje. Ipak, nakon poslednje pobede protiv Nuklearnih objekata (6:5), „romantičari“ su održali...

Nastavak na Danas...

Partizan protiv Prokoma za TOP 16

Izvor: Radio 021, 15.Dec.2010, 09:19

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Prokom u duelu koji bi mogao da bude odlučujući za plasman u Top16 Evrolige.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.