Jorovićeva izgubila, Paragvaj smanjio na 2:1

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jorovićeva izgubila, Paragvaj smanjio na 2:1

Teniska reprezentacija Paragvaja smanjila je rezultat na 2:1 u plej-ofu za popunu Svetske B grupe Fed kupa protiv Srbije, pošto je u Novom Sadu Veronika Sepede Rojg pobedila Ivanu Jorović sa 3:6, 6:2, 6:1.

Meč je trebalo da počne Ana Ivanović, koja se požalila na povredu prsta, pa je selektor Tatjana Ječmenica odlučila da šansu ukaže 17-godišnjoj teniserki.

Dan ranije Aleksandra Krunić je pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sepede Rojg (6:1, 6:3), dok je Ivanovićeva bila ubedljiva protiv Monserat Gonzales (6:2, 6:0).

Uskoro će na teren izaći Krunić i Gonzales, dok će se susret dve reprezentacije završiti mečom dublova u kojem će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Gonzales i Rojg.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fedkup: Jorović izgubila, Paragvaj smanjio na 2:1

Izvor: Politika, 19.Apr.2015

NOVI SAD – Teniska reprezentacija Paragvaja smanjila je rezultat na 2:1 u plej-ofu za popunu Svetske B grupe Fed kupa protiv Srbije, pošto je danas u Novom Sadu Veronika Sepede Rojg pobedila Ivanu Jorović sa 3:6, 6:2, 6:1...Meč je trebalo da počne Ana Ivanović, koja se požalila na povredu prsta,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.