Jogi Lev stiže u Premijer ligu!?

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jogi Lev stiže u Premijer ligu!?

Kladionice smanjile kvotu, nemački selektor je favorit.

Šuška se da je svetski prvak iz Brazila sa "Pancerima" veoma blizu Evertona. Usledila je lavina opklada na Leva kao novog menadžera "Karamela", pa su kladionice spustile kvotu na 2.00 te je nemački selektor glavni favorit.

Priča se da će sigurno nakon EP u Francuskoj odlučiti da se vrati u klupski fudbal, Lev je na klupi "Pancera" od 2006. nedostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu klupski fudbal, ranije je vodio Štutgart, bečku Austriju, Tirol, Fenerbahče, Adanu i Karlsrue.

Bio je kandidat za klupu Reala pre par godina, ali i čvrst u odluci da nastavi posao sa Nemcima.

Osvajanje evropske titule bi ubrzalo rastanak, ali i ako se to ne desi, verovatno će napustiti nemačku klupu.

Osim Leva, kandidati za klupu "Karamela" su naravno Dejvid Mojes kao i Manuel Pelegrini koji ipak ima neke druge opcije.

Inače, izvesno je da će posle loše sezone Roberto Martinez dobiti otkaz, iako ima još tri sezone ugovor sa klubom iz Liverpula...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Joakim Lev novi menadžer Evertona?

Izvor: RTS, 30.Apr.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev glavni je kandidat za novog menadžera Evertona, s obzirom na to da uprava kluba želi da uruči otkaz Rovertu Martinezu, prenose engelski mediji. . .Kako se navodi, Martinez...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.