Jelena u drugom kolu turnira u Vuhanu, Ivanovićeva predala meč

Izvor: Studio B, 22.Sep.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena u drugom kolu turnira u Vuhanu, Ivanovićeva predala meč

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolu turnira u kineskom gradu Vuhanu, pošto je u prvom kolu pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl sa 2:0 u setovima 6:4, 6:4.

Janković je u njihovom trećem međusobnom duelu do isto toliko pobeda došla posle 90 minuta igre.

Meč između Mekhejl i 11. teniserka na WTA rang >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << listi obeležio je veliki broj brejkova, čak 10, od čega je Jankovićeva napravila šest, po tri u oba seta.

Janković je imala 70 odsto ubačenog prvog servisa, a od toga je osvojila 64 procenata.

S druge strane, Mekhejl je imala 61 odsto ubačenog prvog servisa, ali je osvojila samo 52 procenata.

Teniserka iz Srbije će se u drugom kolu turnira u Vuhanu sastati sa Amerikankom Koko Vandevege.

 

Ivanovićeva predala meč prvog kola turnira u Vuhanu

 

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na turniru u kineskom gradu Vuhan, pošto je u prvom kolu predala meč Ruskinji Anastasiji Pavljučenkovoj u završnici drugog seta.

Ivanovićeva je meč predala pri rezultatu 0:1 u setovima i 5:6 u drugom setu, kada je Pavljučenokova trebalo da servira za pobedu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković u drugom kolu turnira u Vuhanu

Izvor: Beta, 22.Sep.2014

VUHAN, 22. septembra 2014. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u ponedeljak u drugo kolu turnira u kineskom gradu Vuhanu, pošto je u prvom kolu pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl sa 2:0 u setovima 6:4, 6:4...Janković je u njihovom trećem medjusobnom duelu do isto toliko pobeda...

Nastavak na Beta...

Vuhan: Jankovićeva u drugom kolu posle rata brejkova sa Mekhejlovom

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014

Jelena Janković plasirala se u drugo kolu turnira u kineskom gradu Vuhanu. Srpska teniserka je u prvom kolu pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4. Jankovićeva je u njihovom trećem međusobnom duelu do isto toliko pobeda došla posle 90 minuta igre...Meč između Mekhejl...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.