Jelena preslišala Mugurusu, prestigla Anu!

Izvor: B92, 27.Sep.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena preslišala Mugurusu, prestigla Anu!

Jelena Janković nastavlja odlično da igra u Kini, pošto se plasirala u 3. kolo turnira u Vuhanu pobedom nad Garibinje Mugurusom.

Srpska teniserka u drugoj rundi je savladala treću teniserku sveta sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6(2).

Jelena je odigrala izuzetno dobar meč. Ispustila je samo jednom svoj servis i pokazala je da još može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da igra na vrhunskom nivou.

U prvom setu odlučujući brejk je napravila u petom gemu, a potom je u desetom iskoristila treću set loptu.

U drugom je viđena velika borba. Jelena je napravila brejk za 6:5, ali je potom odmah ispustila servis. Ipak, u taj-brejku je bila odlična i na kraju je došla do velike pobede.

Njena naredna rivlka u Vuhanu biće Barbora Stricova koja je sa 2-1 pobedila Misaki Doi. Ovom pobedom Jankovićeva je obezbedila barem 37. poziciju na WTA listi od ponedeljka, što znači da će ponovo postati najbolja srpska teniserka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajna JJ preko Muguruse do trećeg kola!

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2016

Jelena Janković nastavlja sa sjajnim igrama u Kini, pošto se plasirala u 3. kolo turnira u Vuhanu. Srpska teniserka u drugoj rundi je savladala treću teniserku sveta Garbinje Mugurusu sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6...Jelena je odigrala sjajan duel, ispustila je samo jednom svoj servis i pokazala je...

Nastavak na N1 televizija...

JELENA OPET NAJBOLJA SRPKINJA: Jankovićeva razbila Mugurusu, prestigla Anu!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2016

...Srpska teniserka u drugoj rundi je savladala treću teniserku sveta sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6(2)..Jelena je odigrala izuzetno dobar meč Ispustila je samo jednom svoj servis i pokazala je da još može da igra na vrhunskom nivou  U prvom setu odlučujući brejk je napravila u petom gemu, a potom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.