Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u drugom kolu Rolan Garosa

PARIZ - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobijedila Patrisiju Majr-Ahlajtner iz Austrije sa 2:1 u setovima (1:6, 6:1, 7:5).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 28.Maj.2012

PARIZ, 28. maja 2012. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u ponedeljak pobedila Patrisiju Majr-Ahlajtner iz Austrije sa 2:1 u setovima (1:6, 6:.

Nastavak na Beta...

RG: Jelena teškom mukom do drugog kola

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2012

Srpska teniserka Jelena Janković teže nego što se očekivalo plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedila Patrisiju Majr-Ahlajtner iz Austrije sa 2:1, po setovima 1:6, 6:1, 7:5...Majr-Ahlajtner, koja je 85. teniserka sveta, odlično je počela meč i Jankovićevoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.