Jelena Janković lako do četvrtfinala Dubaija

Izvor: Blic, 22.Feb.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković lako do četvrtfinala Dubaija

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u 3. kolo turnirau Dubaiju, pošto je savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 6:4, 6:2.

Jankovićeva je nešto lošije počela meč, što je Peneta pokušala da iskoristi, ali je stala posle dobre igre na startu. Italijanka je dobila prethodna dva međusobna duela, pa je prva zapretila i napravila brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za vođstvo od 3:1, ali se onda naša teniserka opustila, počela da napada, što joj je donelo preokret.

Odmah je uzvratila ribrejkom, potom nanizala još tri gema i povela sa 5:3. Mogla je i ranije da reši prvi set, pošto je propustila tri set lopte na servis protivnice, ali je tek šestu pretvorila u 6:4.

Nastavila je Jankovićeva u istom ritmu u nastavku i pored primetnog steznika koji je imala oko leve butine, furioznom igrom povela sa 3:0, a dva od ta tri gema je osvojila na servis Penete. Usledio je potom blagi pad u Jeleninoj igri što se odrazilo da Peneta priđe na 3:2, ali je neizvestan šesti gem pripao 14. igračici sveta, koja je tako utabala put ka trijumfu - 6:2.

U četvrtfinalu Jelena Janković će se sastati sa pobednicom meča Samanta Stosur - Lusi Safarova.

Svoj meč za ulazak među osam najboljih u Dubaiju, Ana Ivanović igra od 13 časova protiv Ruskinje Marije Kirilenko.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković lako do četvrtfinala Dubaija

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2012

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u 3. kolo turnirau Dubaiju, pošto je savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 6:4, 6:2.

Nastavak na Vesti-online.com...

Jelena u četvrtfinalu Dubaija

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Feb.2012

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo turnira u Dubaiju, pošto je danas savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 2:0 u setovima. Jelena je loše započela meč, pa je Peneta nakon četiri odigrana gema imala prednost od 3:1. Ipak, Jankovićeva je odmah uzvratila, vratila...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Jankovićeva u polufinalu Dubaija

Izvor: B92, 23.Feb.2012, 12:40

Jelena Janković plasirala se u polufnale turnira u Dubaiju pošto je u četvrfinalu savladala Samantu Stosur sa 6:4 i 6:2 za 90 minuta igre...Bio je to peti trijumf naše teniserke u međusobnim susretima sa Australijankom. Poslednji put Jelena je slavila upravo u Dubaiju, takođe u četvrtfinalu...Jelena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.