Januarska fudbalska pijaca: Ko plati 100 miliona vodi Pogbu, Murinjo otima Sterlinga?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januarska fudbalska pijaca: Ko plati 100 miliona vodi Pogbu, Murinjo "otima" Sterlinga?

Bliži se kraj zimskom prelaznom roku. Situacija se zahuktava. Ono pravo tek predstoji - transfer bombe. Juve otkrio koja je cena Pola Pogbe. Zbog "pilićarenja" Fiorentine, Čelsi ostaje bez Kvadrada, Paulista stiže na "Emirejts", dok je Real predstavio prvo i verovatno jedino pojačanje u ovom prelaznom roku - Brazilca Lukasa Silvu. Čelsi bi Sterlinga iz Liverpula, koji oteže sa produženjem ugovora sa "redsima". Kuzmanović, zasad, ostaje na "Đuzepe Meaci".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Januarska fudbalska pijaca: Kasiljas bi "preko bare", Murinjo "otima" Sterlinga?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2015

Bliži se kraj zimskom prelaznom roku. Situacija se zahuktava. Ono pravo tek predstoji - transfer bombe. Juve otkrio koja je cena Pola Pogbe. Zbog "pilićarenja" Fiorentine, Čelsi ostaje bez Kvadrada, Paulista stiže na "Emirejts", dok je Real predstavio prvo i verovatno jedino pojačanje u ovom prelaznom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.